14.4.08

Benvinguda

Aquest és el bloc de l'assignatura "Laboratori del Caos" impartida per Josep Cerdà a la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (UB).

Enllaç al dossier electrònic de l'assigatura



Si vols ser un autor del blog, fes un comentari al post, deixa el teu mail i espera la invitació.

4 comentarios:

Unknown dijo...

HOla a tots! soc el marti...
us proposo que aneu salvant els talls on es pugui sentir "netament", el soroll de fons del "aparatu" que utilitzeu per a enregistrar. Podriem fer una col.lecció de soroll de fons generat per les maquines, i fer-ne algo ( música per exemple)... si us hi apunteu, és un momentet de res, salvar la sel.lecció i vinga,,, espro , que us estigui sent útil el servei de neteja... fins la propera...!

gibrell8@gmail.com
(m'inviteu a ser autor? potser penjo algo...)

Unknown dijo...

Hola a totes/s sóc l'Agnès i m'agradaria ser autora per penjar alguna coseta o una altra opció és posar un enllaç al blog_emergen quqe fa poquet que he creat.

agnesifotografia@gmail.com
Ens veiem!!

Glòria Domínguez Barceló dijo...

Hola, sóc la Glòria, alumne de l'assignatura aquest curs 2008-2009, si, vull participar, de fet ja tinc un link d'una pàgina per pujar que penso que pot ser interessant. Gràcies!

Glòria Domínguez Barceló dijo...

A, he vist que havia de deixar el mail per a ser autora, crec que no fa falta, amb el tema de publicar entrades ja n'hi ha prou... Gràciesb