12.11.09

publicar un arxiu de paisatge sonor

Per publicar un arxiu de paisatge sonor a la web www.paisatgesonor.com
hem creat un usuari col.lectiu per a tots els alumnes de l'assignatura.
La forma que teniu d'afegir nous arxius des de qualsevol ordinador passa per carregar l'arxiu en mp3 i omplir la fitxa amb totes les dades i geolocalitzar-lo. L'aplicació per a trobar ell lloc és el propi googlemaps, així que no hi tindreu cap problema. La base de dades del Projecte d'Enregistrament del Paisatge Sonor de Catalunya, és una base de dades compartida amb la pàgina col.laborativa d'Escoltar.cat. Gràcies a la cessió dels seus recurso tecnològics 2.0, tots vosaltres podeu carregar els arxius en la base de dades i aquests apareixeran publicats a la pàgina de la UB. Per què això sigui possible heu d'accedir al portal Escoltar.cat amb les dades que el Dr.Cerdà us facilitarà.

Cal que entreu a Escoltar.cat i us hi identifiqueu, aleshores, diu Benvingut/da laboratori!
i a la columna de la dreta feu clic a la secció escoltar.cat, una vegada aquí ja veureu la pestanya que diu "afegir un nou so" i se us obrirà la fitxa per omplir i carregar el so.

Evidentment, us preguem que respecteu els arxius que hagin penjat els vostres companys de classe, i que a l'inici de la descripció indiqueu el vostre nom.

1 comentario:

alumno invitado dijo...

Hola a todos estoy aquí con una compañera y no nos enteramos de como se ha de subir los sonidos... por favor alguien podría poner una explicación más detallada...
Gracias