28.2.09

¿Y tú qué sabes?Us recomano aquest documental ja que mostra una manera diferent de veure la realitat i ens indueix a qüestionar-la i a modificar-la. El que em va quedar a mi de la pelicula és que la realitat no és quelcom que existeixi indiferent a nosaltres, sino que cadascú veu la realitat segons la seva manera de pensar, amb les experiències que hem viscut i que ens marquen a l'hora de viure les següents i de mouren's en el nostre voltant. És bona per trencar estereotips mentals!
En aquest enllanç de la Wikipedia explica de què va la película de manera més completa, aquí us he enganxat un tall:
http://es.wikipedia.org/wiki/%C2%BF%C2%A1Y_t%C3%BA_qu%C3%A9_sabes!%3F

El documental busca explicar la realidad desde la espiritualidad, valiéndose de postulados científicos obtenidos de la física, particularmente del principio de incertidumbre de la mecánica cuántica, como también nociones generales de psicología, psiquiatría y química, entre otras ciencias exactas, para afirmar sin rigurosidad científica la posibilidad de modificar la materia más allá de nuestro punto de vista subjetivo mediante nuestro pensamiento.

Al Youtube està pràcticament el documental sencer, el podeu veure tranquilament, aquest és l'enllaç de la primera part:
http://www.youtube.com/watch?v=qJXM1F1_3f4

És dens perquè es parlen de moltes coses complexes, així que us recomano que el mireu un parell de vegades si podeu, però és molt interessant! Espero que us sigui d'ajuda.

No hay comentarios: