29.4.09

prova pilot: tothom convidat

noticies de la ORQUESTRA RAMADERA ESTOCÀSTICA projecte d'intervenció sonora ambiental en el paisatge de Martí Ruiz :

-Amb motiu de la primera prova pilot amb ovelles, en el marc de la Fira de la Transhumància de Sta.creu de Jutglar, el Ramat Musical apareix al programa de la Fira a la
web del Consorci amb una menció especial. Aquesta ocasió té un gran valor per al desenvolupament del projecte, el suport que reb per part del Consorc del Lluçanès és d'un valor incalculable, i volem donar mostres d'agraïment des d'aquí una vegada més. Cito el text:

ss.jpgEl proper diumenge 3 de maig, a Santa Creu de Jutglar es celebrarà una nova edició de la Fira de la Transhumància. En el marc de la Fira, es presentarà el nou Cicle Solc el qual a partir del 2009 estarà organitzat pel Consorci del Lluçanès conjuntament amb l'Associació Solc.

En l'acte de presentació hi intervindran el Sr. Carles Vicente, Gerent dels Serveis de Cultura de la Diputació de Barcelona, representants del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional de Cataluna, de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Aleix Cardona, president de l'Associació Solc i la Sra. Eva Boixadé, responsable de l'Àrea de Joventut, Cultura i Ensenyament del Consorci del Lluçanès.

A la Fira hi podem trobar mostra d'oficis i tallers, parades de productes artesans, mostra de bestiar autòcton dels Països Catalans, geganters i grallers, activitats relacionades amb l'estudi comportamental dels gossos d'atura catalans, caminada d'Olost a Santa Creu i esmorzar de pastor, exposició de fotografies “El camí ramader central del Lluçanès”, presentació del tríptic “Camins de Transhumància al Lluçanès. Camí central”, dinar popular i ball amb “Acordionistes del Solc”.

Com a novetat més destacada de la Fira d'enguany, hi ha l'actuació del Ramat Musical ( Orquestra Ramadera Estocàstica ) dirigit per Martí Ruiz. Més informació a www.ramatmusical.tk.

vegeu el programa de la fira

No hay comentarios: